Brezžični mini alarm s PIR senzorjem gibanja in sireno, z daljinskim upravljanjem

Brezžični mini alarm s PIR senzorjem gibanja in sireno, z daljinskim upravljanjem

Infrardeči zvonec s senzorjem gibanja / 4,5V

Infrardeči zvonec s senzorjem gibanja / 4,5V

WIfi prenosna varnostna kamera v obliki žarnice E27 / FULL HD 1920 x 1080

28,47 € 23,34 €

Hišna kamera z visoko ločljivostjo, ki se privije kot običajna žarnica. Omogoča shranjevanje v oblaku, nočno snemanje in upravljanje preko telefona.

Razpoložljivost: Na zalogi
ID artikla: 21587


Zahvaljujoč WiFi kameri v obliki žarnice boste zavarovali svoj dom kot še nikoli doslej. Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji je bilo mogoče v majhno žarnico z navojem E27 (združljivo z večino svetilk) vgraditi optiko, ki snema sliko v kakovosti 2 Mpx. Napravo upravljamo z nivoja aplikacije , ki jo enostavno prenesete na svoj telefon. Odslej lahko tudi ob odhodu na dopust nadzirate dogajanje v vašem domu!
Objektiv, nameščen v kamero , bo registriral vse, kar se dogaja v vidnem polju kamere. Z dodano funkcijo PTZ kamera pridobi skoraj 360° pokritost opazovanega območja. Videoposnetki in zvok, ki jih posname naprava, se shranijo na kartico SD ali v pomnilnik pametnega telefona, seznanjenega s kamero. Odlična kakovost zapisa bo poskrbela, da ne boste zamudili niti ene podrobnosti. Za odlično kakovost slike tudi ponoči poskrbijo LED diode in infrardeče snemanje.
Zaradi svoje nevpadljive oblike kamera, nameščena v nosilcu svetilke , ni vpadljiva . Ni vam več treba nameščati neuglednih kamer v vaš dom, vse kar morate storiti je, da privijete žarnico z WiFi kamero v navoj katerekoli svetilke in končali ste!
Prek aplikacije lahko ne le gledate posneto sliko, temveč tudi poslušate spremljajoči zvok ali dajete glasovne ukaze! Naprava omogoča dvosmerno komunikacijo. Zahvaljujoč temu bo naša kamera popolna ne le kot nadzorni sistem, temveč tudi kot elektronska varuška, ki olajša nego otrok in hišnih ljubljenčkov. Delovna aplikacija je združljiva s sistemoma Android in iOS .

Tehnične specifikacije:

Napajanje 110-240V
Vtičnica E27
Ločljivost videa FULL HD 1920x1080
Video format H.264
Vidni kot 360º
2-smerni zvok Da
Zaznavanje gibanja 5m
Nočni vid Da
Podpora za Wi-Fi 2,4 GHz
Pomnilnik do 128 Gb
Barva Bela
Velikost izdelka 150x66 mm
Temperatura -20°C/ +40°C

Več informacij

Več informacij
Šifra za iskalnik 21587
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Mnenja

Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account