Solarna fasadna / stenska LED svetilka 3000K

Šifra
22943
18,10 € 14,84 € /kos

Solarna LED stenska svetilka s svetlobnim tokom 40 lumnov in barvno temperaturo 3000K oddaja prijetno toplo belo svetlobo, ki je idealna za ambientalno osvetlitev. Z zaščitnim indeksom IP54 je odporna na prah in brizganje vode, kar omogoča varno uporabo na prostem v različnih vremenskih razmerah. Kompaktne dimenzije 60 x 135 mm omogočajo diskretno namestitev, kar svetilki omogoča, da se neopazno zlije z zunanjim dekorjem. Solarni panel omogoča brezžično delovanje, saj polni baterijo čez dan, kar prispeva k energetski učinkovitosti in varčnemu delovanju. Svetilka je enostavna za montažo, saj ne potrebuje električnih kablov, zato je odlična izbira za osvetlitev vhodov, poti ali teras.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-5 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22943
Vrsta svetilke Stenska
Moč svetilnosti ( Lumen ) 40lm
Barva svetilnosti 3000K-Toplo bela
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Solarna Da
Dimenzija 60x135mm
Vodotesna zaščita IP54
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Solarna LED stenska svetilka z močjo 40 lumnov je zasnovana za ambientalno osvetlitev zunanjih prostorov, kot so terase, balkoni, poti ali vhodi. Svetilka deluje povsem brezžično, saj se napaja preko vgrajenega solarnega panela, ki omogoča, da se baterija čez dan polni s sončno energijo in zagotavlja zanesljivo osvetlitev skozi celo noč. Ta funkcionalnost ne le zmanjšuje potrebo po dodatnih napeljavah, ampak tudi pripomore k energetski učinkovitosti in okolju prijaznemu delovanju, saj zmanjšuje odvisnost od električnega omrežja.

Svetilka oddaja toplo belo svetlobo s temperaturo 3000K, kar ustvarja prijetno in vabljivo vzdušje, idealno za osvetlitev okolice doma. Topla svetloba je še posebej primerna za sproščujoče večere na prostem, saj ustvarja mehko in udobno osvetlitev, ki poudari naravno lepoto prostora. S svetlobnim tokom 40 lumnov svetilka ponuja ravno pravšnjo količino svetlobe za subtilno osvetlitev, ki ne bo premočna ali moteča, vendar bo dovolj svetla, da osvetli ključne dele okolice in poskrbi za varnost.

Zaščitni indeks IP54 svetilki zagotavlja odpornost na prah in vlago, kar omogoča uporabo na prostem v različnih vremenskih pogojih. Stopnja zaščite IP54 pomeni, da je svetilka zasnovana tako, da prenese dež, sneg in prah, zato je idealna za namestitev na zunanje stene, ob poteh ali na fasadah. Trpežna konstrukcija omogoča dolgo življenjsko dobo, saj svetilka ostaja funkcionalna tudi po dolgotrajni izpostavljenosti vremenskim vplivom.

S kompaktno velikostjo, dimenzij 60 x 135 mm, se svetilka diskretno prilega različnim zunanjim dekorjem. Minimalističen dizajn v kombinaciji s črno barvo omogoča, da svetilka postane neopazna in se elegantno zlije z okolico, hkrati pa učinkovito opravlja svojo funkcijo. Zaradi majhnih dimenzij je primerna za ozke prostore ali manjša območja, kjer je potrebno poudariti določene dele zunanjega prostora.

Montaža te solarne svetilke je enostavna in hitra, saj ne zahteva električnih kablov ali posebnega orodja. Solarni panel na vrhu svetilke zagotavlja, da se baterija polni neposredno iz sončne svetlobe, kar omogoča, da svetilko namestite kjerkoli, kjer ima dostop do sonca. To pomeni, da jo lahko preprosto pritrdite na katerokoli zunanjo površino, ne glede na prisotnost električnih priključkov, kar omogoča fleksibilno in praktično namestitev. Svetilka tako ponuja svobodo pri postavitvi, saj jo lahko uporabite na mestih, kjer je ni mogoče priključiti na električno omrežje.

Solarna LED stenska svetilka je odlična izbira za tiste, ki želijo združiti estetiko, funkcionalnost in trajnost. S svojimi značilnostmi, kot so topla bela svetloba, odporna zasnova IP54, brezžično delovanje in enostavna montaža, predstavlja praktično in okolju prijazno rešitev za osvetlitev zunanjih prostorov. Namenjena je tistim, ki iščejo enostaven način za izboljšanje varnosti in estetike svojega doma ali vrta, ne da bi pri tem povečali stroške elektrike.