LED lučki za osvetlitev registrske tablice / CanBus / Hladno bela / 12V Audi A3, A4, A6, A8, Q7 (01-2009)

Šifra
2915
19,99 € 16,39 €

Izboljšajte estetiko in vidljivost vašega Audija z našimi LED lučkami za osvetlitev registrske tablice. Združljive z modeli A3, A4, A6, A8 in Q7 (od leta 2001 do 2009), te luči nudijo hladno belo svetlobo in enostavno namestitev zaradi CanBus tehnologije. Ne samo da izboljšujejo varnost z močno osvetlitvijo, ampak tudi dodajo eleganten dotik vašemu vozilu. Zaradi nizke porabe energije in visoke svetilnosti so idealna izbira za tiste, ki želijo kombinirati stil in funkcionalnost.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 2915
Poraba ( Watt) 1,44W
Električna napetost DC 12V
Moč svetilnosti ( Lumen ) 144lm
Barva svetilnosti 6000K-Hladno bela
Št diod 18
Vrsta diode 5050
Kot svetilnosti 120°
Vodotesna zaščita IP44
Znamka Audi
Temparatura med delovanjem 60°C
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Izboljšajte Vaš Audi z Naprednimi LED Lučkami za Osvetlitev Registrske Tablice od SuperStrela.

Vam je pomembna estetika in funkcionalnost vašega Audija? SuperStrela ponuja popolno rešitev za izboljšanje videza in varnosti vašega vozila. Naše LED lučke za osvetlitev registrske tablice so na voljo za modele A3, A4, A6, A8 in Q7, ki segajo od leta 2001 do leta 2009.

Zahvaljujoč napredni CanBus tehnologiji so te lučke zelo enostavne za namestitev, brez obvestil na armaturni plošči ali dodatnih napak. Poraba energije le 1,44W in vhodna napetost DC12V ± 1,0V zagotavljata minimalen vpliv na vašo baterijo, hkrati pa prinašata visoko svetilnost 144 lumnov z razpršenim kotom svetilnosti 130°. To ne samo izboljšuje vidljivost vaše registrske tablice, temveč tudi dodaja sodoben in eleganten videz vašemu avtomobilu.

Barva svetlobe je hladna bela, ki doda poseben čar vašemu Audiju. Lučke so zasnovane za vzdržljivost v širokem temperaturnem območju od -20°C do 70°C, med delovanjem pa dosežejo temperaturo sijalke 60°C. Z zaščitnim razredom IP44 so odporne na prah in vlago, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivost. Število LED diod, 18 vgrajenih v vsako lučko, zagotavlja enakomerno in močno osvetlitev brez zatemnitve.

Ali se sprašujete, zakaj bi morali izbrati SuperStrela LED lučke? Tu je nekaj razlogov:

  • Popolna Združljivost: Naše lučke so posebej zasnovane za modele Audi, ki so navedeni.
  • Napredna Tehnologija: CanBus tehnologija omogoča brezhibno namestitev.
  • Visoka Svetilnost: Z visoko svetilnostjo izboljšajo vidljivost in estetiko.
  • Energijska Učinkovitost: Nizka poraba energije za daljšo življenjsko dobo baterije.

Ponudite svojemu Audiju funkcionalnost, estetiko in varnost, ki si jo zasluži. Izberite SuperStrela LED lučke za osvetlitev registrske tablice in opazite razliko. Ne čakajte, naročite zdaj!