Xenon HID komplet za motocikle / H4, H6 obročki / 35W / 4300K

Šifra
4001
28,90 € 26,01 € 21,32 € Prihranek 10,00%

Xenon HID komplet za motocikle je zasnovan za vrhunsko osvetlitev in poudarjeno vidljivost na cesti. V kompletu so vključeni H4 in H6 obročki, ki omogočajo popolno prileganje večini motociklov. Z močjo 35W in svetilnostjo 4300K ta komplet proizvaja naravno belo svetlobo, ki izboljšuje zaznavanje detajlov. Investicija v ta komplet ne le estetsko izboljša vaš motocikl, ampak tudi zagotavlja dodatno varnost med vožnjo.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 4001
Barva svetilnosti 4300K-Nevtralno bela
Poraba ( Watt) 35W
Električna napetost DC 12V
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.
Tip Xenon H4
Moč svetilnosti ( Lumen ) 3200 lm

Xenon HID komplet za motocikle predstavlja optimalno rešitev za vse, ki si želijo izboljšati kakovost osvetlitve in estetiko svojega dvokolesnika. Ta komplet, ki je zasnovan z močjo 35W in deluje na vhodni napetosti DC12V, zagotavlja zanesljivo in stabilno osvetlitev v vseh voznih razmerah.

Z barvo svetilnosti 4300K, ki združuje 50% bele in 50% rumene svetlobe, ustvarja topli in naravni odtenek, ki je idealen za izboljšano zaznavanje ovir in izboljšanje vidljivosti v različnih vremenskih razmerah. Rumena svetloba je znana po svoji sposobnosti, da bolje prodre skozi meglo in druge vremenske nevšečnosti, medtem ko bela svetloba omogoča jasnejšo in bolj kontrastno osvetlitev. Z impresivno svetilnostjo 3200 lumnov ta komplet žarnic zagotavlja svetlo in enakomerno osvetlitev, s širokim kotom svetilnosti 360°, ki osvetli celotno okolico pred vami.

Poleg tega so v kompletu vključeni H4 in H6 obročki, ki omogočajo enostavno in prilagodljivo namestitev na različne modele motociklov. Te obročke so zasnovane tako, da se popolnoma prilegajo vašemu motociklu in zagotavljajo trdno pritrditev žarnice.

V primerjavi s tradicionalnimi halogenskimi žarnicami ponuja Xenon HID komplet za motocikle številne prednosti. Ne samo, da zagotavlja boljšo vidljivost in večjo varnost za voznika, temveč tudi poudarja estetsko vrednost motocikla z modnim in sodobnim videzom svetlobe.

Kot rezultat, bodo vaši nočni izleti na motociklu postali varnejši, udobnejši in estetsko privlačnejši.