Modularni sistem razsvetljave HEXAGON LED / 243 x 483 cm / 768W / 58740lm / Toplo bela

Šifra
20785
613,13 € 502,57 € /za 1 komplet

Odkrijte nov način razsvetljave s HEXAGON LED modularnim sistemom, ki zagotavlja ne le funkcionalnost, ampak tudi estetsko dovršenost. Ta visoko zmogljiv sistem velikosti 243 x 483 cm in z močjo 768W oddaja toplo belo svetlobo s temperaturo 3500K, kar ustvarja prijetno atmosfero. Z dolgo življenjsko dobo in enostavnim montažnim sistemom je ta sistem idealen za večje prostore, kot so garaže, delavnice ali pisarne. Vrhunski materiali in sodoben dizajn naredijo ta sistem trajnosten in vizualno privlačen, kar je popolna kombinacija za vsak sodoben prostor.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 20785
Vrsta svetilke Nadgradna
Moč svetilnosti ( Lumen ) 58740lm
Barva svetilnosti 3000K-Toplo bela
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija 2430mm x 4830mm
Material Aluminij
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP54
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Sistem razsvetljave HEXAGON presega tradicionalne meje, kar razsvetljava lahko stori za vaš prostor. Njegova edinstvena oblika in vrhunska funkcionalnost naredita vsako sobo, garažo ali delovno območje svetlo in elegantno. Ne samo, da prinaša visoko kakovostno osvetlitev, HEXAGON je tudi močan element dekoracije, ki bo vsak prostor spremenil v sodobno umetnostno delo.

  • Najsodobnejši LED:
    Uporabljeni LED čipi zagotavljajo svetlobo visoke jasnosti in učinkovitosti, z indeksom barvnega upodabljanja (CRI) več kot 90 Ra. Ta kakovost zagotavlja, da vsak modul sveti enakomerno, kar dodatno poudari estetski vidik vašega prostora.
  • Materiali:
    Aluminijasta dvojna obloga za učinkovito odvajanje toplote
    Mlečna PC oslona za povečano transmisijo svetlobe
    UV zaščita za dolgotrajno uporabo in estetiko
  • Enostavna namestitev:
    Modularni sistem omogoča hitro in preprosto montažo z različnimi konektorji in LED ploščami. Z integriranimi vtiči in priključki lahko sestavite sistem po svojih potrebah, ne da bi morali skrbeti za obliko ali funkcionalnost.
  • Raznolikost uporabe:
    Odlično za garaže, delavnice, pisarniške prostore in velike površine. HEXAGON je vsestranski sistem, ki ga je mogoče prilagoditi za vsako okolje.

Če iščete način, kako vašemu prostoru dodati tako funkcionalnost kot stil, je sistem razsvetljave HEXAGON prava izbira. S svojo visoko kakovostjo, trajnostjo in enostavno namestitvijo je to več kot le svetilka; je investicija v prihodnost vašega prostora.

Naročite zdaj in doživite razliko, ki jo prinaša HEXAGON!

Sistem razsvetljave HEXAGON prihaja v obsežnem paketu, ki zagotavlja vse, kar potrebujete za takojšnjo in enostavno namestitev.

  • LED Paneli:
    LED panel dolžine 0,4 m: 57 kosov
    LED panel dolžine 1,2 m: 12 kosov
  • Konektorji:
    Zunanji konektor za priključitev: 1 kos
    Podolgovati zunanji konektor: 8 kosov
    Zunanji kotni konektor: 3 kosi
    Notranji trojni konektor: 27 kosov
    Notranji kotni konektor: 17 kosov
  • Dodatki:
    Napajalni kabel dolžine 0,5 m: 2 kosa

Tako številčna in raznolika izbira komponent vam omogoča popolno prilagodljivost pri načrtovanju in namestitvi vašega sistema razsvetljave HEXAGON. Ne glede na to, ali prenavljate garažo, delavnico ali poslovne prostore, imate z našim paketom vse potrebno za izvedbo projekta od začetka do konca.