Vračila / Reklamacije

 

Na spodnjih povezavah najdete obrazec, katerega ob vračilu izdelka v garancijo / odstopu od pogodbe / zamenjavi izpolnite in skupaj z računom priložite k pošiljki.

 

VRAČILO IZDELKA V GARANCIJO

Izdelke dobro zaščitite in v primeru pošiljanja vrnite na naš naslov ( Super strela d.o.o, Cesta krških žrtev 46, 8270 Krško) ter poleg priložite izpolnjen Obrazec za vračilo artikla v garancijo. Če želite izdelek osebno vrniti, Vas prosimo, da se predhodno dogovorite z našim uslužbencem na telefonski številki 051 815 051 ali preko e-pošte info@superstrela.com. Naslov za osebno dostavo izdelkov, za katere želite uveljavljati garancijo, je Cesta krških žrtev 46, 8270 Krško.
Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Priporočamo, da pošiljko pošljete "priporočeno", da lahko pošiljko v primeru izgube izsledite. Strošek vračila izdelka v garancijo bremeni kupca.


>>>Obrazec za vračilo artikla v garancijo<<<

 

ODSTOP OD POGODBE

Potrošnik ima pravico, da v 14-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Potrošnik lahko obvesti podjetje o odstopu oz. vrnitvi blaga pisno ali na e-naslov:info@superstrela.com. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka vrnjena v določenem roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek, ki je nastal pri pošiljanju paketa (poštne ali transportne stroške) s strani podjetja in s strani kupca, ki vrača pošiljko. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Blago mora biti vrnjeno podjetju najkasneje v 14 dneh po poslanem sporočilu o odstopu pogodbe. Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini in obliki, z originalno embalažo.

Vse pošiljke, vrnjene po zgoraj navedenem časovnem roku, bomo primorani zavrniti.


Pomembno: Račun oziroma šifre izdelkov na računu se morajo ujemati z UV odtisnjeno serijsko kodo na izdelku, ki ga vračate (zaradi sledljivosti serije in posledično ugotavljanja datuma proizvodnje).

>>>Obrazec za odstop od pogodbe<<<

 

ZAMENJAVA IZDELKA


V primeru zamenjave za drug izdelek, Vas prosimo, da priložite tudi izpolnjen obrazec za zamenjavo.

>>>Obrazec za zamenjavo blaga<<<


Več informacij najdete v temi Splošni pogoji.