Pomoč uporabnikom

 

Dobrodošli v spletni trgovini SuperSTRELA (www.superstrela.com), kjer lahko hitro in preprosto poiščete in kupite LED svetila in z LED osvetlitvijo povezane izdelke. Ponudbo izdelkov v trgovini redno posodabljamo; o vseh novostih boste kot registriran uporabnik, če to želite, tudi obveščeni.
Registracija novega uporabnika in prijava v sistem

Novi uporabniki spletne trgovine se lahko pred prvim nakupom registrirajo, kar je mogoče storiti s klikom na povezavo "Moj račun" v zgornjem levem kotu domačega zaslona. V spodnjem okvirčku, kjer se nahaja polje "Nov uporabnik", kliknete na gumb "Odpri račun". V nadaljevanju vpišite v prazna polja zahtevane podatke. Če so polja označena z zvezdico, je vnos podatkov obvezen. Ko boste vpisali vse podatke, si preberite splošne pogoje in, če se z njimi strinjate, to tudi potrdite s kljukico in kliknite na gumb "Pošlji" na desni strani in sistem bo zabeležil uspešen vnos podatkov ali pa vas opozoril na pomanjkljivosti.

Na elektronski naslov, ki ste ga vpisali, je istočasno poslano sporočilo, ki vsebuje potrdilo o aktivaciji računa. V sistem se prijavite s klikom na povezavo "Moj račun" zgoraj levo, v polje "Registriran kupec" vpišete elektronski naslov in geslo ter kliknete na "Prijava". Sistem vas bo preusmeril na stran "Informacija o računu", kar pomeni, da lahko sedaj začnete nakupovati.

Naročila je mogoče opravljati tudi kot "gost" - registracija torej ni obvezna, je pa vsekakor priporočljiva, saj vam omogoča pregled nad preteklimi nakupi, dodajanje/odstranjanje dostavnih naslovov itd.
Dodajanje izdelkov v košarico

Nakup izdelka poteka v treh korakih. Ključni element je košarica, kar pomeni, da morate izdelek najprej dati v košarico, preden ga lahko kupite. Izdelki so razvrščeni po oddelkih. Pri vsakem izdelku je pod podrobnim opisom gumb "V košarico", na katerega kliknete in izdelek tako dodate v košarico. Ob gumbu "V košarico" je polje za vpis količine, privzeta vrednost je 1.

Vsebino košarice lahko kadar koli pregledate s klikom na povezavo "Košarica", ki je zgoraj desno. V košarici lahko izbrane izdelke odstranite ali spremenite želeno količino. Ko ste končali z dodajanjem izdelkov in vpisali morebitne kupone za popust, nadaljujete z nakupom tako, da kliknete na povezavo "Zaključi nakup".

Blagajna

1. Korak - naročite kot "gost" ali pa se prijavite v svoj uporabniški račun.

2. Korak - Način dostave in podatki o prejemniku

Sistem pri naslovu za dostavo privzeto uporabi vaše podatke, ki ste nam jih zaupali ob registraciji oziroma od vas zahteva vpis potrebnih podatkov. Če želite dostavo na drug naslov, kliknite na povezavo "Drug naslov". V prazna polja vpišite zahtevane podatke in kliknite na "Nadaljuj". Podatki se samodejno osvežijo. Izberite še način dostave in kliknite na "Nadaljuj" desno spodaj, ki vas preusmeri na sistem za izbiro načina plačila.

 

3. Korak - Način plačila

Izberite želeni način plačila in kliknite na "Nadaljuj".

 

4. Korak - Potrditev naročila

V tem koraku se prikaže povzetek naročila. Naročilo oddate - zaključite s klikom na "Zaključi naročilo" desno spodaj. Prikaže se napis "Vaše naročilo je bilo uspešno!", istočasno se vam ti podatki pošljejo na vaš elektronski naslov.

Na elektronski naslov boste prejeli tudi vsa obvestila o poteku nakupa.

Odjava

Ko ste končali z nakupovanjem in preden zapustite spletno stran, se je priporočljivo odjaviti, da ne bi nepooblaščen uporabnik nakupoval z vašimi podatki in na vaš račun. Odjavite se s klikom na "Odjava" levo zgoraj.

Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov.

Za dodatne informacije pišite na elektronski naslov: info@superstrela.com

Za vas smo dosegljivi od ponedeljka do petka, med 7:00 in 15:00 uro na številki:

00386/(0)51 – 815 - 051