Mini zatemnilno stikalo na dotik / touch

Mini zatemnilno stikalo na dotik (touch) za vgradnjo v alu profile (ON/OFF + zatemnitev 15%, 50%, 100%) / DC 5-24V

Mini zatemnilno stikalo na zamah za vgradnjo v alu profil (ON/OFF + zatemnitev 0-100%) / DC 12-24V

9,63 € 7,89 €

Infrardeča tehnologija vam omogoča, da z zamahom z roko mimo senzorja prižgete in izklopite ter upravljate zatemnitev LED traku. Za pravilno delovanje mora biti IR senzor odprt in izpostavljen brez plastičnega pokrova na vrhu alu profila.

Kompatibilno z vsemi ALU profili iz naše ponudbe. Primeren za 12V in 24V LED trak. Enostavna in elegantna rešitev prižiganja, ugašanja, povečaja in zmanjševanja moči svetilnosti, ne da bi se dotikali stikala.

Razpoložljivost: Na zalogi
ID artikla: 21802

Mini LED stikalo na dotik je primerno za vgradnjo v aluminijaste profile. Omogoča vklop (ON) / izklop (OFF) in zatemnitev LED traku oz LED svetilke le z zamahom z roko mimo IR stikala. Z daljšim zadržkom z roko pod stikalom vam omogoča postopno zmanjševanje moči svetilnosti - zatemnitev od 5-100%.

Tehnični podatki:

Naziv izdelka:mini stikalo na zamah z roko (ON/OFF-zatemnilno)
Napajanje / moč (do Watt)12V 48W ali 24V 96W
El. moč (poraba):0,2 W
Vhodna napetost:DC12 -24V
Izhodni tok (max):4A
Temperatura okolja:-20°C ~ 50°C
Dimenzije:dolžina: 43mm, širina: 10mm, višina: 7,8mm
Zatemnilno:Da 5-100%
Zaščita:IP20

Cena velja za en (1) kos.

Pomembno! Ob montaži oziroma vgradnji ali menjavi LED stikala je potrebno zagotoviti, da LED stikalo ( mikro stikalo ) ni pod el. napetostjo. Priključitev naj izvede strokovnjak elektro stroke, ob upoštevanju varnostnih predpisov. Nestrokovna vgradnja lahko povzroči nepravilno delovanje in uničenje izdelka.

Pri naročilu stikala prejmete samo vezje, brez priključnih žic. Priključne žice in LED trak morate nato sami priciniti na vezje, pri tem pa je potrebno paziti na pravilen priklop vhoda in izhoda.

Najprej je potrebno priciniti priključne kable in LED trak, pri tem je potrebno biti pozoren na pravilno polariteto, vhod in izhod.

Več informacij
Šifra za iskalnik 21802
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account