LED lučka CAB-14 LED 12 led Nevtralno bela 2,4W 12VDC

Šifra
16166
4,97 € 4,07 €

LED lučka CAB-14 zagotavlja svetlo in nevtralno belo osvetlitev, ki je idealna za različne prostore. Z 12 vgrajenimi LED diodami nudi učinkovito in energijsko varčno svetlobo. Primerna je za uporabo v domovih, garažah ali delovnih mestih, saj se enostavno napaja z 12VDC. Zaradi svoje trajnosti in nizke porabe energije je odlična izbira za dolgotrajno in zanesljivo osvetlitev.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 16166
Vrsta svetilke Nadgradna
Oblika Kvadratna
Energijski razred A++
Moč svetilnosti ( Lumen ) 210 lm
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Št.svetlobnih virov 12
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija L:57/W:57/H:10
Material Umetna masa
Barva ohišja Siva
Električna napetost DC 12V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)

LED Lučka CAB-14: Osvežite svoj prostor z nevtralno belo svetlobo

V svetu, kjer se osvetlitev nenehno razvija, je LED lučka CAB-14 iz SuperStrela pravo odkritje za vse, ki si želijo optimalne osvetlitve in hkrati želijo varčevati z energijo. Nevtralna bela barva svetlobe ustvarja prijetno vzdušje v prostoru in hkrati zagotavlja jasno vidljivost za vsakodnevne naloge.

Z 12 vgrajenimi LED diodami za optimalno svetlost: CAB-14 se ponaša z 12 visokozmogljivimi LED diodami, ki skupaj oddajajo svetlobo moči 2,4W. To pomeni, da imate vedno na voljo zadostno količino svetlobe, ne glede na to, ali jo uporabljate v delovni sobi, kuhinji ali garaži.

Energija in učinkovitost na prvem mestu: Ta lučka ne samo, da porabi manj energije, ampak tudi deluje na nizki napetosti 12VDC, kar jo naredi varno in idealno za različne aplikacije. To je še posebej koristno za mobilne domove, prikolice, avtodome in druge prostore, kjer je 12VDC osnovni vir napajanja.

Večnamenska uporaba za vsako situacijo: Zaradi svoje kompaktne zasnove in možnosti napajanja z 12VDC je CAB-14 izjemno prilagodljiva. Lahko jo namestite pod kuhinjske omarice za dodatno osvetlitev delovnih površin, v avtodomu za branje knjige ali celo v garažo za osvetlitev delovnega mesta.

Dolga življenjska doba in vzdržljivost: LED tehnologija je znana po svoji dolgotrajnosti in manjši potrebi po vzdrževanju. CAB-14 ni izjema. To pomeni manj pogosto zamenjavo in manj skrbi za vas.

Če iščete svetlobo, ki je tako vsestranska kot tudi energijsko učinkovita, je LED lučka CAB-14 prava izbira za vas. Ne glede na to, ali potrebujete dodatno osvetlitev v svojem domu, na delovnem mestu ali na poti, je ta lučka zasnovana tako, da vam služi zanesljivo in učinkovito. V SuperStrela smo ponosni, da vam lahko ponudimo tako izjemne izdelke, ki izpolnjujejo in celo presegajo vaša pričakovanja.