GX53 LED žarnica 10W / CCT / 230V

Šifra
21488
22,53 € 18,47 €

GX53 LED žarnica ponuja izjemno svetlobo ob minimalni porabi energije, kar je odlično za sodobne potrebe osvetlitve. Njena prilagodljivost barvnih temperatur (CCT) omogoča prilagajanje svetlobe vašemu razpoloženju ali potrebam prostora. Z dolgo življenjsko dobo in manjšo porabo energije je odlična izbira za okolju prijazne potrošnike. Ta žarnica ne le osvetli vaš prostor, ampak tudi dodaja vrednost vašemu domu s svojo učinkovitostjo in prilagodljivostjo.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 21488
Oblika Okrogla
Energijski razred E
Moč svetilnosti ( Lumen ) 1200 lm
Kot svetilnosti 120°
Barva svetilnosti Toplo-hladno bela CCT
Št.svetlobnih virov 1
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija L:37/D:100
Barva ohišja Siva
Električna napetost AC 230V
Tip ležišča GX53

V sodobnem svetu, kjer se tehnologija in dizajn stikata na vsakem koraku, je pomembno, da se vaša osvetlitev prilagaja vašemu življenjskemu slogu. Na spletni strani SuperStrela ponujamo GX53 LED žarnico, ki je več kot le vir svetlobe. Je simbol učinkovitosti, prilagodljivosti in sodobnega dizajna.

Ena najbolj impresivnih lastnosti te žarnice je njena sposobnost prilagajanja barvnih temperatur (CCT). To pomeni, da lahko prilagodite barvo svetlobe glede na vaše potrebe ali želje. Ali želite toplo in prijetno svetlobo za sproščujoč večer? Ali morda želite hladnejšo svetlobo, ki vas bo osredotočila na delo? Z GX53 LED žarnico je vse mogoče.

Kljub svoji napredni tehnologiji in prilagodljivim funkcijam je ta žarnica tudi izjemno energetsko učinkovita. V primerjavi s tradicionalnimi žarnicami porabi manj energije, hkrati pa zagotavlja enako ali celo boljšo osvetlitev. To je odlična novica za vašo denarnico in planet.

Predstavljajte si, da imate možnost spremeniti vzdušje v svojem prostoru samo z dotikom stikala. To je možno z GX53 LED žarnico. Lahko jo namestite v dnevne sobe, spalnice, kuhinje, pisarne ali celo v trgovine in galerije. Njena prilagodljiva svetloba lahko poudari umetniška dela, izpostavi izdelke na prodajnih policah ali ustvari sproščujoče okolje za branje in sprostitev.

V SuperStreli verjamemo v kakovost in trajnost. GX53 LED žarnica je izdelana tako, da zdrži dlje časa, kar pomeni, da vam ne bo treba skrbeti za zamenjavo v bližnji prihodnosti. To je investicija, ki se vam bo obrestovala.

Za konec, GX53 LED žarnica ni le funkcionalna izbira, ampak tudi estetska. Njena sodobna zasnova se bo prilegala vsakemu modernemu domu ali poslovnemu prostoru. Pridružite se nam v prihodnosti osvetlitve z GX53 LED žarnico!