Modularni sistem razsvetljave HEXAGON LED / 297 x 206 cm / 192W / toplo bela 3500K

Šifra
20872
498,22 € 408,38 € /za 1 komplet

Sodoben HEXAGON LED sistem razsvetljave predstavlja revolucijo v svetu notranje osvetlitve, zlasti za garaže in delavnice. Z dimenzijami 297 x 206 cm in nevtralno barvo 3500K ponuja optimalno osvetlitev, ki vam omogoča videti vse detajle v prostoru. Njegov edinstveni vzorec, ki spominja na satje, pripomore k estetskemu doprinosu, medtem ko modularni sistem ponuja visoko prilagodljivost, omogoča ustvarjanje neskončnih vzorcev in se prilagaja različnim potrebam uporabnika. Poleg tega HEXAGON LED, s skrbno oblikovanimi osnovnimi komponentami, zagotavlja, da je ta linearna razsvetljava ne le funkcionalna, ampak tudi estetsko dovršena, ki dodaja karakter kateremu koli prostoru.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 20872
Vrsta svetilke Nadgradna
Moč svetilnosti ( Lumen ) 23040
Barva svetilnosti 3000K-Toplo bela
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija 2975 mm x 2060 mm
Material Aluminij
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP54
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

HEXAGON LED - Več kot le svetilka!

V današnjem času, ko se osvetljava uporablja ne le kot sredstvo osvetlitve, temveč tudi kot sredstvo za ustvarjanje ozračja in dajanje prostora edinstvenega značaja, se HEXAGON LED postavlja kot nepogrešljiva izbira za vsak prostor. S svojo sodobno zasnovo, visokokakovostnimi materiali in napredno tehnologijo je idealna za različne prostore, od garaž in delavnic do pisarniških prostorov in velikih površin.

Zakaj izbrati HEXAGON LED?

  • Odpornost in trajnost: Svetilka se ponaša z dvonivojskim ohišjem iz aluminija, ki omogoča boljše odvajanje toplote. Ta trdna in robustna konstrukcija zagotavlja, da je popolnoma odporna proti koroziji, kar vam daje mir in zagotovilo, da bo vaša investicija trajala leta.
  • Prilagodljivost in estetika: Njegova univerzalna barvna obdelava zagotavlja, da se bo prilagodila kateri koli notranji dekoraciji, kar pomeni, da je idealna za vsak prostor in stil.
  • Varovanje in zaščita: Trpežna mlečna prevleka PC ne le izboljšuje prepustnosti svetlobe, temveč tudi zagotavlja dodatno zaščito, zaradi česar je idealna za prostore z večjo nevarnostjo poškodbe.
  • Inovativna montaža: HEXAGON LED se ponaša z revolucionarnim brezžičnim montažnim sistemom, ki omogoča enostavno sestavljanje in namestitev. Tudi največje konstrukcije so sedaj lahko zelo preproste za sestavo.
  • Visoka učinkovitost: LED čipi visoke svetlosti in učinkovitosti v kombinaciji s trpežno prevleko zagotavljajo neverjetno svetlobo in enakomerno svetlobno površino.

Svetlobni sistem HEXAGON je zgrajen na osnovi konektorjev. Še nikoli prej ni bilo tako velikih konstrukcij tako enostavno sestaviti. Celotna svetlobna površina temelji na različnih tipih hitrih priključkov in LED modulih različnih dolžin. Integrirana zasnova vtiča in konektorja omogoča enostavno sestavljanje segmentov svetilke. Ta rešitev vam omogoča, da ohranite popolno obliko celotne strukture.

LED paneli

LED plošča dolžina 565 mm: 24 kos.


Konektorji

Trojni priključek: 9 kosov.
Kotni konektor: 11 kos.
Napajalni kabel 0,5 m: 1 kos
Set konektorjev za montažo

Če iščete sodobno, zanesljivo in učinkovito razsvetljavo za vaš prostor, je HEXAGON LED prava izbira za vas. Ne samo, da boste z njo izboljšali kakovost osvetlitve, temveč boste prostoru dodali tudi estetsko in funkcionalno vrednost. Prepričajte se sami in doživite razliko z HEXAGON LED!