Modularni sistem razsvetljave HEXAGON LED / 243 x 483 cm / 768W / hladno bela 6000K

Šifra
20871
613,13 € 550,00 € 450,82 € Prihranek 10,30% /za 1 komplet

Hexagon modularne luči predstavljajo najnovejšo inovacijo na tržišču osvetlitve, idealne za ustvarjanje atraktivne osvetlitve v garažah, razstavnih prostorih in drugih notranjih okoljih. Njihova edinstvena šesterokotna oblika in modularnost omogočata ustvarjalno prilagajanje in enostavno namestitev, kar vam daje svobodo pri oblikovanju osvetlitve po vaši meri. Ta sodoben in estetsko dovršen pristop k osvetlitvi ne samo izboljša videz prostora, ampak tudi poveča njegovo funkcionalnost in ambient. Hexagon luči so idealna izbira za tiste, ki iščejo inovativno, energijsko učinkovito in prilagodljivo rešitev za osvetlitev svojih prostorov.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 6-8 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 20871
Vrsta svetilke Nadgradna
Moč svetilnosti ( Lumen ) 58740lm
Barva svetilnosti 6000K-Hladno bela
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija 243 x 483mm
Material PVC
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP54
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Sodoben HEXAGON LED sistem razsvetljave predstavlja nov mejnik v svetu notranje osvetlitve, združujoč estetiko in funkcionalnost v enem. Ta sistem je idealen za osvetlitev delavnic, garaž in drugih prostorov, kjer je potrebna prilagodljiva in učinkovita razsvetljava. Njegov edinstven satovski vzorec ne le dodaja stil prostoru, ampak tudi omogoča neskončno kreativnost pri oblikovanju osvetlitve.

S svojim visoko učinkovitim, prilagodljivim modularnim profilom HEXAGON LED ne nudi le osnovne razsvetljave, ampak tudi omogoča ustvarjanje različnih vzorcev in oblik. Ta linearna zasnova prinaša značaj in edinstvenost vsakemu prostoru, hkrati pa zagotavlja enakomerno in kakovostno svetlobo.

Poleg brezčasnega videza in inovativne zasnove, HEXAGON LED svetilke ponujajo neverjeten vizualni preobrat vsakega prostora. Namenjene so tistim, ki cenijo sodobne in učinkovite rešitve. V današnjem času svetilke niso več le viri svetlobe, ampak postajajo ključni elementi dekoracije, in HEXAGON LED sistem je popoln primer tega trenda.

Med glavnimi značilnostmi svetilke izstopajo njen brezčasen in učinkovit dizajn, hladna barva svetlobe, visokokakovostna izdelava in enakomerna svetlobna površina. Z zmogljivostjo in enostavnostjo sestavljanja ter dolgo življenjsko dobo 50.000 ur, ta moderna LED svetilka ponuja odlično razmerje med kakovostjo in funkcionalnostjo. Uporaba LED čipov visoke svetlosti in učinkovitosti, skupaj z visokim CRI nad 90 Ra, zagotavlja konsistentno in prijetno osvetlitev.

HEXAGON sistem je primeren za različne prostore, vključno z garažami, delavnicami in pisarniškimi prostori, s svojim dvonivojskim aluminijastim ohišjem pa zagotavlja odlično odvajanje toplote, vzdržljivost in odpornost proti koroziji. Uporabljeni materiali in univerzalna barva zaključka omogočajo, da se svetilke brez težav integrirajo v različne dekorje.

Zaščita s prozornim pokrovom iz PC-ja z mlečnim odtenkom povečuje prepustnost svetlobe in zagotavlja vzdržljivost, celo v prostorih z večjimi mehanskimi obremenitvami. Dodatna zaščita z anti-UV premazom preprečuje staranje in ohranja estetski videz svetilke. Enostaven brezžični montažni sistem, ki temelji na hitrih priključkih in integrirani zasnovi vtičev, omogoča hitro in preprosto namestitev, hkrati pa ohranja celovitost celotne svetlobne strukture.

Zaokroženo, HEXAGON LED sistem razsvetljave prinaša sodobno in minimalistično rešitev, ki ustvari neverjetno vzdušje v vsakem prostoru, hkrati pa zagotavlja visoko kakovost in funkcionalnost razsvetljave.

HEXAGON LED sistem razsvetljave poleg svojih izjemnih lastnosti in funkcionalnosti vključuje tudi obsežen paket komponent, ki zagotavlja popolno prilagodljivost in enostavno namestitev. Paket vključuje naslednje elemente:

LED paneli:

LED panel dolžine 0,4 m: 57 kosov, ki omogočajo ustvarjanje manjših in bolj zapletenih vzorcev.
LED panel dolžine 1,2 m: 12 kosov, idealnih za osvetlitev večjih površin ali ustvarjanje daljših linij svetlobe.


Konektorji:

Priključek za zunanji okvir: 1 kos, ki omogoča povezavo svetilk z zunanjim okvirjem.
Vzdolžni priključek za zunanji okvir: 8 kosov, za ustvarjanje dolgih, neprekinjenih linij svetlobe.
Kotni zunanji priključek okvirja: 3 kosi, ki omogočajo oblikovanje kotnih povezav.
Trojni notranji konektor okvirja: 27 kosov, ki služijo za povezovanje treh panelov v eni točki.
Kotni notranji priključek okvirja: 17 kosov, ki omogočajo oblikovanje notranjih kotov in zapletenih oblik.
Napajalni kabel dolžine 0,5 m: 2 kosa, ki zagotavljata napajanje sistema.


Ta obsežen nabor komponent omogoča strankam ne le možnost ustvarjanja edinstvenih in prilagojenih vzorcev osvetlitve, ampak tudi zagotavlja, da je namestitev sistema hitra in enostavna. Ne glede na to, ali gre za osvetlitev garaže, delavnice, pisarniškega prostora ali druge velike površine, ta paket vsebuje vse potrebne elemente za izvedbo vašega projekta. HEXAGON LED sistem razsvetljave tako združuje inovativno zasnovo z praktičnostjo, kar strankam omogoča, da svoje prostore osvetlijo na povsem nov in kreativen način.