Na strani trenutno potekajo vzdrževalna dela. Za morebitne napake in tezave se opravicujemo! Hvala za razumevanje!
LED žarnica / 1 LED / T10 / W5W / 194 / High Power + / 12V

LED avto sijalka T10 / avto žarnica W2.1X9.5D, w5w, 194 / Hladno bela / 6 LED / 2835 / 2W = 10W / 12-24V / canbus / z uporom

Avto LED žarnici HB3 za glavno luč / za zasenčen snop / žarnica 9005 - P20d / Hladno bela / DC12-24V / 2x 3800lm 36W / Canbus / z uporom

Redna cena 28,30 € Akcijska cena 20,00 € 16,39 €

LED žarnice z aktivnim hlajenjem so odlična zamenjava za klasične halogenske žarnice ali ksenonske sijalke. Led sijalke zagotavljajo idealno osvetlitev cestišča, robnike in prometne znake, povečuje udobje in varnost vožnje. Razpršena svetloba ne zaslepli drugih udeležencev v cestnem prometu. Uporaba: - za dolge ali kratke luči - za meglenke

Razpoložljivost: Na zalogi
ID artikla: 20767

Avto LED žarnici HB3 za glavno luč / za zasenčen snop / žarnica 9005 - P20d / Hladno bela / DC9-18V / 4 x ETi-1860  / 50W / 2 kosa

Opis:

- LED sijalka je izdelana iz eloksiranega aluminija in ima vgrajen ventilator, kateri omogoča brezhibno odvajanje toplote in preprečuje zbiranje vlage v lučeh ter hkrati odpihuje smeti in insekte, ki zaidejo v luč. LED sijalka je predvsem primerna za zasenčen snop (kratka luč).

- Le pravilno uporabljena in nameščena dioda na LED žarnici omogoča popoln izkoristek svetilnosti. Zaradi pravilne namestitve in snopa svetlobe nudi boljšo osvetljenost vozne površine in ne moti nasproti vozečih voznikov. LED sijalke so opremljene s Can-Bus uporom, ki na novejših vozilih preprečijo javljanje napake zaradi manjše porabe.

- Temperatura LED sijalk med delovanjem je cca 60°C, kar zadostuje za taljenje ledu na lučeh v zimskem času, hkrati pa se obstojnost žarometov zaradi tega podaljša.

- Bela svetloba, ki jo oddaja LED sijalka, nam v vožnji ponoči in po dežju omogoča boljšo vidljivost. Moč svetilnosti je v primerjavi s klasično žarnico višja za 10-20% oziroma je primerljiva s xenon žarnico.

-Za dolg snop (dolga luč) pa običajno nameščamo LED sijalke, opremljene s COB diodo, ki imajo večjo površino svetilnega dela in je na voljo na sledeči povezavi... >>HB4 LED žarnica za dolgi snop in meglenko<<

 

Tehnični podatki: 

Šifra izdelka: 20360
Tip sijalke: HB3 / p20d
El.moč (Poraba) / žarnico: 50W
Vhodna napetost: DC9~18V
Barva svetilnosti (Kelvin): Hladno Bela: 6000K
Svetilnosti (Lumen) / žarnico: Hladno Bela: 3100 lm / kos
Kot svetilnosti: 360°
Delovna temp.: -20°C ~ 60°C
Temp. med delovanjem: 40°C
Zaščita: IP20 (Razlaga zaščite>>)
Št. LED: 2 (na sijalko)
Proizvajalec diode: ETi-1860
Velikost LED sijalke: Premer (notranji)(Ø): 11mm (premer hladnilnih reber: 35mm), Dolžina: 71mm (37mm brez podnožja)
Energijski razred: A (nizka poraba)
Garancija: 24 mesecev

Vsi naši izdelki so v skladu z direktivama RoHS in CE.

Komplet vsebuje:

-dve (2) visokosvetilni LED sijalki s priključnimi kabli

Cena velja za komplet.

Pomembno!

- Ob montaži oziroma vgradnji ali menjavi LED sijalke (žarnice) je potrebno zagotoviti, da LED sijalka (žarnica) ni pod el.napetostjo. Priključitev naj izvede strokovnjak elektro stroke ob upoštevanju varnostnih predpisov. Nestrokovna vgradnja lahko povzroči nepravilno delovanje in uničenje izdelka.

- Odsvetujemo nameščanje LED sijalk v vozila z večjim nihanjem el. napetosti. Za brezhibno delovanje je sprejemljivo odstopanje ± 1,0V. To velja tako za LED sijalke DC12V in DC24V, kot tudi za svetila z razpon za delovanje na primer med DC9-30V in podobno - nihanj ne sme biti (dopustno -/+ 1V), napetost mora biti konstatna.

- Glede uporabe in namestitve v vozilo za uporabo v cestnem prometu svetujemo, da se pred namestitvijo posvetujete na servisu, pooblaščenem za opravljanje tehničnih pregledov.

- LED sijalko je potrebno pri namestitvi pravilno vstaviti. V primeru nedelovanja sijalke jo ponovno vstavite obrnjeno (zamenjate pola).

- Odsvetujemo hkratno uporabo LED sijalke in običajne žarnice v isti luči. Toplota, ki jo oddaja klasična žarnica, lahko zaradi visoke temperature poškoduje LED sijalko v nekaj minutah. Za brezhibno delovanje LED sijalk je potrebno v luč namestiti LED sijalke, ki ne oddajajo toliko toplote kot halogenska ali xenon žarnica. Ker je luč običajno sestavljena iz treh ali štirih sklopov in snop svetlobe loči le parabola, se toplota širi po celotni luči, zaradi tega se v takšno luč ne sme nameščati istočasno LED sijalke in druge žarnice, ki oddajajo veliko toplote.

- Odsvetujemo zapiranje odprtine na hrbtni strani luči s pokrovom, skozi katero vstavimo žarnico, saj z zaprtjem luknje preprečimo odvajanja toplote, kar povzroča okvaro na LED sijalki.
Več informacij
Šifra za iskalnik 20767
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account