Avto LED žarnici HB3 za glavno luč / za zasenčen snop / žarnica 9005 - P20d / Hladno bela / DC12-24V / 2x 3800lm 36W / Canbus / z uporom

Avto LED žarnici HB3 za glavno luč / za zasenčen snop / žarnica 9005 - P20d / Hladno bela / DC12-24V / 2x 3800lm 36W / Canbus / z uporom

Avto led sijalka hb3

Avto LED žarnici HB3 za glavno luč / za kratek in dolg snop / žarnica 9005 - P20d / Hladno bela / DC10-16V / 2x 40W / 2 kosa

Avto LED žarnici HB3 za glavno luč / za kratek in dolg snop / žarnica 9005 - P20d / Hladno bela / DC12-24V / 2x 38W / 2 kosa

28,93 € 23,71 €

LED žarnice z aktivnim hlajenjem so odlična zamenjava za klasične halogenske žarnice ali ksenonske sijalke. Led sijalke zagotavljajo idealno osvetlitev cestišča, robnike in prometne znake, povečuje udobje in varnost vožnje. Razpršena svetloba ne zaslepli drugih udeležencev v cestnem prometu. 

Razpoložljivost: Na zalogi
ID artikla: 21174

Avto LED žarnici HB3 za glavno luč  / za dolgi snop in meglenko / žarnica 9005 - P20d / Hladno bela /  Hladno bela / DC12-24V

Opis:

- LED sijalka je izdelana iz eloksiranega aluminija in ima vgrajen ventilator, kateri omogoča brezhibno odvajanje toplote in preprečuje zbiranje vlage v lučeh ter hkrati odpihuje smeti in insekte, ki zaidejo v luč.

- Le pravilno uporabljena in nameščena dioda na LED žarnici omogoča popoln izkoristek svetilnosti. Zaradi pravilne namestitve in snopa svetlobe nudi boljšo osvetljenost vozne površine in ne moti nasproti vozečih voznikov.

- Temperatura LED sijalk med delovanjem je cca 60°C, kar zadostuje za taljenje ledu na lučeh v zimskem času, hkrati pa se obstojnost žarometov zaradi tega podaljša.

- Bela svetloba, ki jo oddaja LED sijalka, nam v vožnji ponoči in po dežju omogoča boljšo vidljivost. Moč svetilnosti je v primerjavi s klasično žarnico višja za 10-20% oziroma je primerljiva s xenon žarnico.

Tehnični podatki: 

Šifra izdelka:21174
Tip sijalke:HB3 / 9005 - P20d
El.moč (Poraba) / žarnico:38W
Vhodna napetost:DC12~24V
Barva svetilnosti (Kelvin):Hladno Bela: 6500K
Svetilnosti (Lumen) / žarnico:Hladno Bela: 3800 lm / kos
Kot svetilnosti:360°
Delovna temp.:-20°C ~ 60°C
Temp. med delovanjem:60°C
Zaščita:IP20
Tip diode:COB
Velikost LED sijalke:glejte skico
Energijski razred:A (nizka poraba)
Garancija:12 mesecev

Vsi naši izdelki so v skladu z direktivama RoHS in CE.

Komplet vsebuje: 

-dve (2) visokosvetilni LED sijalki s priključnimi kabli

Cena velja za komplet.

Pomembno!

- Ob montaži oziroma vgradnji ali menjavi LED sijalke (žarnice) je potrebno zagotoviti, da LED sijalka (žarnica) ni pod el.napetostjo. Priključitev naj izvede strokovnjak elektro stroke ob upoštevanju varnostnih predpisov. Nestrokovna vgradnja lahko povzroči nepravilno delovanje in uničenje izdelka.

- Odsvetujemo nameščanje LED sijalk v vozila z večjim nihanjem el. napetosti. Za brezhibno delovanje je sprejemljivo odstopanje ± 1,0V. To velja tako za LED sijalke DC12V in DC24V, kot tudi za svetila z razpon za delovanje na primer med DC9-30V in podobno - nihanj ne sme biti (dopustno -/+ 1V), napetost mora biti konstatna.

- Glede uporabe in namestitve v vozilo za uporabo v cestnem prometu svetujemo, da se pred namestitvijo posvetujete na servisu, pooblaščenem za opravljanje tehničnih pregledov.

- LED sijalko je potrebno pri namestitvi pravilno vstaviti. V primeru nedelovanja sijalke jo ponovno vstavite obrnjeno (zamenjate pola).

- Odsvetujemo hkratno uporabo LED sijalke in običajne žarnice v isti luči. Toplota, ki jo oddaja klasična žarnica, lahko zaradi visoke temperature poškoduje LED sijalko v nekaj minutah. Za brezhibno delovanje LED sijalk je potrebno v luč namestiti LED sijalke, ki ne oddajajo toliko toplote kot halogenska ali xenon žarnica. Ker je luč običajno sestavljena iz treh ali štirih sklopov in snop svetlobe loči le parabola, se toplota širi po celotni luči, zaradi tega se v takšno luč ne sme nameščati istočasno LED sijalke in druge žarnice, ki oddajajo veliko toplote.

Več informacij

Več informacij
Šifra za iskalnik 21174
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Mnenja

Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account