Avto LED žarnici H1 za glavno luč / kratek snop, dolg snop, dnevne luči in meglenke / žarnica p14.5s / Hladno bela / DC12/24V / 2 x 38W / 2 x 3800lm

Avto LED žarnici H1 za glavno luč / kratek snop, dolg snop, dnevne luči in meglenke / žarnica p14.5s / Hladno bela / DC12/24V / 2 x 38W / 2 x 3800lm

Avto LED žarnici H7 za glavno luč / za zasenčen snop / žarnica PX26d / Hladno bela / DC12/24V / 2 x 38W / 2 x 3800 lm

Avto LED žarnici H7 za glavno luč / za zasenčen snop / žarnica PX26d / Hladno bela / DC12/24V / 2 x 38W / 2 x 3800 lm

Avto LED žarnici H4 za glavno luč / kratek snop, dolg snop, dnevne luči in meglenke / žarnica P43t / Hladno bela / DC12/24V / 2 x 38W / 2 x 3800lm

37,99 € 31,14 €

LED žarnice z aktivnim hlajenjem so odlična zamenjava za klasične halogenske žarnice ali ksenonske sijalke. Led sijalke zagotavljajo idealno osvetlitev cestišča, robnike in prometne znake, povečuje udobje in varnost vožnje. Razpršena svetloba ne zaslepli drugih udeležencev v cestnem prometu.

Razpoložljivost: Na zalogi
ID artikla: 20820

Avto LED žarnici H4 za kratki snop, dolgi snop, dnevne luči in meglenke / žarnica P43t / Hladno bela / DC12/24V / 2x38W / 2x3800lm / (2 kosa)

Opis:

- LED sijalka je izdelana iz eloksiranega aluminija in ima vgrajen ventilator, kateri omogoča brezhibno odvajanje toplote in preprečuje zbiranje vlage v lučeh ter hkrati odpihuje smeti in insekte, ki zaidejo v luč.

- Le pravilno uporabljena in nameščena dioda na LED žarnici omogoča popoln izkoristek svetilnosti. Zaradi pravilne namestitve in snopa svetlobe nudi boljšo osvetljenost vozne površine in ne moti nasproti vozečih voznikov. LED sijalke niso opremljene s Can-Bus uporom, lahko jih pa dokupite.

- Temperatura LED sijalk med delovanjem je cca 60°C, kar zadostuje za taljenje ledu na lučeh v zimskem času, hkrati pa se obstojnost žarometov zaradi tega podaljša.

- Bela svetloba, ki jo oddaja LED sijalka, nam v vožnji ponoči in po dežju omogoča boljšo vidljivost. Moč svetilnosti je v primerjavi s klasično žarnico višja za 10-20% oziroma je primerljiva s xenon žarnico.

Tehnični podatki: 

Šifra izdelka: 20820
Tip sijalke: H4 / P43t
El.moč (Poraba) / žarnico:  38W
Vhodna napetost: DC12/24V
Barva svetilnosti (Kelvin): Hladno Bela: 6000K
Svetilnosti (Lumen) / žarnico: 3800
Kot svetilnosti: 360°
Delovna temp.: -40°C ~ 50°C
Temp. med delovanjem: 40°C
Zaščita: IP20 (Razlaga zaščite>>)
Št. LED: 2x 4 (na sijalko)
Proizvajalec diode: COB
Velikost LED sijalke: glejte skico
Energijski razred: A (nizka poraba)
Garancija: 12 mesecev

Vsi naši izdelki so v skladu z direktivama RoHS in CE.

Komplet vsebuje:

-dve visokosvetilni H4 LED sijalki s kabli

Cena velja za komplet.

CREE in Samsung sta v zadnjih letih postala proizvajalca LED svetil svetovnega slovesa. Na mednarodnem trgu avtomobilskih žarnic je CREE in Samsung z visokokakovostno izdelavo ter izjemno zanesljivostjo konkurentom (Osram, Philips, Bosh) dal jasno vedeti, da misli resno.

Z LED sijalko so uveljavili uporabo hladno bele barve svetilobe, kar pri klasični halogenski žarnici ni mogoče. Zaradi bolj bele oz. hladno bele barve svetlobe nedvomno dvignemo kakovost vožnje, saj so oči voznika ob nočni vožnji manj obremenjene. Poleg zmogljivosti se sijalka ponaša s privlačnim videzom. Pomembno vlogo igra tudi varnost, saj vozila s sijalkami, ki oddajajo hladno belo svetlobo, postanejo bolj vidna.

Za uporabo LED sijalk bo tako kot za xenon žarnice potrebno pridobiti dovoljenje za uporabo v cestnem prometu; tako je zaenkrat uporaba žal omejena le na vozila, ki niso vključena v cestni promet, npr. vozila, s katerimi se udeležujemo tuning tekmovanj.

Pomembno!

- Ob montaži oziroma vgradnji ali menjavi LED sijalke (žarnice) je potrebno zagotoviti, da LED sijalka (žarnica) ni pod el.napetostjo. Priključitev naj izvede strokovnjak elektro stroke ob upoštevanju varnostnih predpisov. Nestrokovna vgradnja lahko povzroči nepravilno delovanje in uničenje izdelka.

- Vozilom z velikim nihanjem napetosti odsvetujemo nameščanje LED sijalk. Za brezhibno delovanje je lahko odstopanje ± 1,0V. To velja tako za LED sijalke DC12V in DC24V.

- LED sijalko je potrebno pri namestitvi pravilno vstaviti. V primeru nedelovanja sijalke jo ponovno vstavite obrnjeno (zamenjate pola).

- Odsvetujemo hkratno uporabo LED sijalke in običajne žarnice v isti luči. Toplota, ki jo oddaja klasična žarnica, lahko zaradi visoke temperature poškoduje LED sijalko v nekaj minutah.

- Več o LED svetilih preberite na povezavi "o LED svetilih".

- Preverite ustreznost žarnic za vaše vozilo

Več informacij

Več informacij
Šifra za iskalnik 20820
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Mnenja

Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account